"Monipuolinen osaaminen ja mahtava tyyppi. Joka kerta tulee itselle joku uusi oivallus sessioissa"

              Vincit Oy:n henkilökunta

Olen Jyrki Haapala, liikepedagogi, vuorovaikutus-, työhyvinvointi- ja stressinpurkuvalmentaja. Valmennan lukuisia työorganisaatioita ja ihmisryhmiä yksityisellä ja julkisella sektorilla ympäri maata, mukaanlukien mm. IT-alan, kaupan ja hallinnon, rakennus- sekä opetusalan organisaatiot.

 

Missionani on tukea ihmisiä havainnoimaan toimintaansa ja  ja kehittämään omaa hyvinvointiaan laaja-alaisesti. Itsensä johtaminen alkaa omasta kehollisesta itsetuntemuksesta - tietoisuudesta siitä, kuinka koko psykofyysinen kokonaisuutemme eri tilanteissa toimii. Tämä itsetuntemuksen lisääminen kehittää myös ymmärrystä ihmisten reagointimalleista vuorovaikutustilanteissa, vaikuttaen myös siihen yhteisöön jossa yksilö toimii ja työskentelee.

Ymmärrykseni ihmisestä fysiologisena kokonaisuutena kumpuaa taustastani ammattitanssijana. Lukuisat kehollisen työskentelyn tekniikat ja keho-mielimenetelmät ovat pohjustaneet matkaani edelleen vuorovaikutus- ja stressivalmentajaksi. Kaiken pohjana valmennuksissani käytän yksilön keho-mieli -ymmärryksen laajentamista.

Kokoan valmennusmateriaalin aina soveltuvaksi kullekin työyhteisölle ja organisaatiolle jossa valmennan. Siten sisällössä huomioidaan kunkin ryhmän erityistarpeet ja senhetkinen tilanne.

Olen sertifioitu DiSC®- vuorovaikutusvalmentaja, TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) -ohjaaja, NLP (Neuro-lingvistinen prosessointi) Practitioner ja tanssipedagogi sekä taiteen maisteri (Teatterikorkeakoulu)

Toimin valmentajana monialaisessa johdon coachaukseen ja yrityskulttuurin kehittämiseen erikoistuneessa Algu Oy:ssa sekä taiteen keinoin johdon valmentamiseen keskittyvässä Artsense Oy:ssa.

Lue lisää BODYFOCUS -metodista tästä!

Lue lisää TRE® -metodista tästä!